Aspirator Mi Roborock S51 - versiunea Global -  Auriu

Ecosistemul inteligent de casă are o nou membru! Este un dispozitiv de curățare de casă extrem de inteligent, cu 2 în 1 Sweep și Mop. Nu numai că puteți să măturăți, ci și să lustruiți podeaua cu tamponul special. Vă puteți imagina că puteți merge pe podea cu picioarele goale, fără a fi nevoie să vă îngrijorați de resturil sau alte neplăceri?

Mai mult

Aspirator Mi Roborock S51 - versiunea Global - Auriu

Producător: Roborock
# 2350

1.809,99 Lei
Fără TVA: 1.521,00 Lei

  • Informații despre inventar:
    Temporar stocul este epuizat

Măture și lustruire

Xiaomi Noi robotul aspirator 2 (Roborock S50) este combinația perfectă pentru cele două faze de curățire. Datorită sistemului plantar de bobină, filtrul poate absorbi automat apa, lăsând în același timp suficientă umiditate în mop pentru a curăța praful. Mopul și rezervorul de apă sunt poziționate perfect pe corpul robotului, astfel încât partea de ștergere este exact la fel de largă ca și unitatea de curățare. Acest lucru se datorează faptului că, în timp ce aspiratorul efectuează lucrări de măturat și de aspirație, în același timp, lustruirea poate fi făcută cu aceeași eficiență.

Curățirea automată a zonei preprogramate

Aceasta este o caracteristică nouă pe care robotul nostru de a doua generație Mi poate executa. Senzorii LDS (Laser Distanța Senzor) - este capabil de a crea traseul perfect pentru curățarea  ireproșabilă cu algoritmi directe.


Putere de aspirație 2000 Pa (Pascal)

Senzor de presiune multi-directional

5200mAh baterie de înaltă capacitate

Senzori mai puternici

Telecomandă APP

Roborock S50 este capabil să se sincronizeze cu aplicația Mi Home. Programul oferă, de asemenea, curățarea în timp real a aspiratorului, urmată de telecomanda manuală a aspiratorului. Cu aceeași interfață software, puteți configura programele automate și puteți personaliza numele robotului sau feedbackul vocal.

Acumulator: baterie litiu de 14,4 V / 5200 mAh
Conexiune wireless: Wi-Fi
Tensiune nominală: 14,4V
Putere nominală: Max 58W
Timpul de lucru: 2,5 H (dacă este mai lung decât timpul de lucru și în timp ce acesta este scăzut, se întoarce la încărcător, se cheltuiește și apoi urmărește curățarea de unde sa oprit)
Puterea de aspirare: Până la 2000 pa (reglabil în 4 trepte, min / car / turbo / max)
Modul de ștergere

Stație de încărcare
Putere: 42W
Tensiunea de intrare: 100 ~ 240V
Ieșire: 20V până la 1,8V
Frecvență: 50/60 Hz
Dimensiune: 136,5 x 130 x 98 mm

Greutate: aprox. 3,5 kg
Dimensiune: 353 x 350 x 96,5 mm