Aspirator robot Mi Robot Vacuum Mop - Global- Alb

Noul aspirator robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop cu o putere de aspirare superioară și funcție de mop. Recomandat pentru apartamente mici și mijlocii.
Mai inteligent, mai puternic decât aspiratorul Mi Robot. Deși nu poate concura cu modelele Roborock, este imbatabil în clasa sa de preț. • Putere de aspirare de 2500 Pa
 • Recipient de praf de 600 ml    
 • Rezervor de apă de 200 ml    
 • Putere 40W    
 • Timp de operare 80-90 minute     
 • Sistem de navigare vizual-dinamică    
 • Algoritm VSLAM + procesor 4 core    
 • 15 senzori pentru poziționare precisă    
 • Înălțime maximă urcabilă de 2cm
 • Înălțime totală a aparatului de doar 8,2 cm înălțime, ceea ce face accesul mai ușor sub mobilier
Mai mult

Aspirator robot Mi Robot Vacuum Mop - Global- Alb

Producător: Xiaomi
# 2590

1.129,99 Lei
Fără TVA: 949,57 Lei

 • Informații despre inventar:
  Temporar stocul este epuizat

 Cea mai accentuabilă specificație a Mi Robot Vacuum Mop este puterea incredibilă de aspirație: 2500Pa, ceea ce o face probabil cea mai puternică pe piață. Aparatul utilizează un motor și o angrenare mai puternică și reproiectată. Practic nu există niciun obiect minuscul sau blocat în adâncul unui covor pe care nu îl puteți aspira. Desigur, puterea poate fi reglată în trepte.


Bateria este de numai 2400mAh, dar ne acordă un timp de funcționare 80-90 minute, astfel puteți curăța un apartament de dimensiuni mici până la mijlocii într-o singură etapă.

La Mi Robot Vacuum Mop, peria principală are un design classic cu capete fixe, peria laterală cu 3 ramuri pe care se poate fi folosită aproximativ 4-5 luni.

Filtrul HEPA lavabil.

Fără turnului cu laser aparatul devine nu numai mai ieftină, ci și mai plată. Cu înălțimea de 8,2 cm, ajunge mai ușor sub mobilier fără să se blocheze.

Mi Robot Vacuum-Mop poate urca/depăși obstacolele de până la 2 cm. Aspect important însă ca trebuie asigurat o luminozitate minimă pentru funționarea aparatului, technologia de navigare fiind bazată pe cameră video.


Mi Robot Vacuum-Mop nu utilizează cea mai ieftină scurgere de valvă (biomimetică), ci soluția de pompare de apă electronică folosită în Roborock S5 Max. Aceasta înseamnă să puteți să controlați cantitatea de apă. Pompa de apă însă, care este controlată electronic de aspirator, este o componentă foarte sensibilă. Apa convențională de la robinet și lipsa întreținerii regulate poate cauza daune, neacoperite de garanție. Dacă este posibil, utilizați apă moale sau apă distilată, și verificați periodic starea sistemului, în special starea  conductei și pompei de apă.

 


 Model STYTJ01ZHM
 Accesorii: Rezervor de praf, Rezervor de apă, Perie principală, Perie laterală, filtru HEPA, stație de andocare cu cablu de alimentare UE, descriere multilingvă
 Dimensiuni 35,3 x 35 x 8,15 cm
 Greutate 3,6 kg
 Fabricat din plastic ABS, altele
 Programabil: Da
 Opțiunea Virtual Wall: Da
 Suprafețe aplicabile: Covor, faianță ceramică, podea din marmură, podea din lemn, podea laminată, podea din piatră, vinil (PVC)
 Harta de mare precizie: Da
 Control vocal: Da
 Zona de curățare recomandată pentru apartamente mici și mijlocii în jur de 120m2 inclusiv animale de companie
 Moduri de curățare: Mod silențios, Normal, Turbo, Covor
 Urcarea pragului de: 2 cm
 Modul fără mop: Nu există
 Curățare selectivă: Nu
 Suprafețe aplicabile Covor, faianță ceramică, podea din marmură, podea din lemn, podea laminată, podea din piatră
 Capacitate recipient de pulbere: 600 ml
 Capacitate rezervor de apă: 200 ml
 Forța de aspirație: 2500 Pa
 Zgomot de funcționare: 52-72 dB
 Putere: 40W
 Tensiunea este de: 14.4V
 Culoare alb
 Conținutul cutiei MI Robot Vacuum-Mop (pre-montat cu perii, filtru HEPA), doc, cablul de alimentare, 1 mop (lavabil), rezervor de apă, descriere multilingvă


Comparație cu aspiratoarele robotice disponibile comercialAtenție!

Unitatea de mop a Mi Robot Vacuum Mop conține, de asemenea, o pompă de apă, care este necesară pentru a controla cantitatea variabilă de apă. De aceea, vă recomandăm să folosiți apă moale (apă distilată sau apă de călcat) în rezervorul de apă al aspiratorului. Daunele cauzate de scalarea cauzată de apa convențională (tare) de la robinet nu sunt acoperite de garanție!

Se recomandă a se submersa  o dată lunar rezervorul de apă și supapele într-o soluție de decalcare (recomandat pentru aparatele de uz casnic sub formă de pulbere, lichid sau tabletă) și lăsat ulterior să se usuce complet.
Dacă nu utilizați funcția mop pentru o lungă perioadă de timp, curățați recipientul și suportul pentru mop, uscați-l și depozitați mopul cu suportul său departe de aspirator.
În rezervorul de apă se poate adăuga lichid de curățare (versiunea diluată, de exemplu, marca Ajax).
Clătiți recipientul după utilizare pentru a preveni depunerile.
Pierderea performanței / eficienței datorate accesoriilor aftermarket nu este acoperită de garanție!


Dispozitivul poate fi utilizat în regiunea UE cu aplicația Mi Home cu o interfață de utilizator în limba engleză.

Acest dispozitiv nu are atașat card de garanție. Garanția îl puteți valida cu factura electronică, introducând numărul dvs. de comandă.