Aspirator robot Mi Robot Vacuum Mop Pro - Global - Neagrā

Noul Mi Robot Vacuum-Mop Pro aspiră întreaga casă și totodată șterge podeaua în mod uniform. Ceea ce privește proprietățile, aspiratorul are specificații comparabile cu seria Roborock S5 (S50 / S55), ba chiar depășește cu unele soluții ingenioase. În trei moduri de curățare, aspirare și mop separat sau simultan. Și cu rezervorul 2 în 1, este mai ușor de utilizat și întreținut.
Navigarea are un senzor laser LDS avansat cu 12 senzori în total și un procesor rapid cu 4 nuclee. Curățarea este chiar mai precisă și mai rapidă decât la modelele anterioare.

 • Putere de aspirare de 2100 Pa
 • Recipient de praf de 550 ml    
 • Rezervor de apă 2 în 1: rezervor de praf 300 ml și rezervor de apă 200 m   
 • Putere de 33W    
 • 90-110 minute de operare    
 • Sistem de navigare laser (avansat) LDS    
 • Algoritmul SLAM + procesor cu 4 nuclee    
 • 12 senzori pentru poziționare precisă    
 • Cota de prag de 2 cm
 • 3 moduri de curățare selectivă

 

Mai mult

Aspirator robot Mi Robot Vacuum Mop Pro - Global - Neagrā

Producător: Xiaomi
# 2589

1.549,99 Lei
Fără TVA: 1.302,51 Lei

 • Informații despre inventar:
  Produs cu stoc limitat

Modelul Mi Robot Vacuum-Mop Pro este un hibrid în ecosistemul roboțeilor Xiaomi, având multe similitudini ceea ce privește designul  modele Roborock S5 și Viomi v2 Pro, fiind fabricat de subbrandul VIOMI. Pentru prima dată avem și model în culoarea neagră, astfel avem două opțiuni de culoare.
 
Nu s-a schimbat în dimensiune în comparație cu aspiratoarele anterioare LDS, are o înălțime 96 mm.

Puterea de aspirare a crescut la 2100 Pa.
 
Bateria este de 3200mAh, compensată de o electronică de control mai economică și de navigare mai rapidă. Procesoarele noilor aspiratoare permit calcularea mai rapidă și curățarea mai rapidă, ceea ce înseamnă, în final, că aspiratorul funcționează mai rapid și ne economisește energie.

Există trei opțiuni de curățare din care să alegeți. În plus față de aspirare, există un mod de mop separat sau în modul al treilea le putem combina pe cele două.

Recipientul de praf este de 550 ml, mărit față de prdecesori astfel chiar și cu aspirare frecventă, golirea este mai rară.
 
De asemenea, producătorul vine cu un rezervor de apă 2 în 1, care este selectat separat pentru un rezervor de praf de 300 ml și o unitate de rezervor de apă de 200 ml. Cu acest rezervor, putem aspira+mopuii simultan.
 
Sistemul de rezervor de apă este diferit, care, datorită controlului său electronic precis, nu scurge apa atunci când nu este folosită mopul și este capabilă să umidifice în mai multe etape, în funcție de tipul pardoselii.
 
Navigarea cu laser LDS îmbunătățită este însoțită de un nou algoritm SLAM care calculează un traseu special ghidat pentru mop. Acest lucru, în teorie, arată ca o ștergere de la dreapta la stânga, care este probabil utilă pentru petele încăpățânate. Cu procesorul cu 4 nuclee, algoritmul calculează separat căi de aspirare, de mop și pentru una combinată. Când hartă este creată în întregime de electronica cu 12 senzori, planificarea dinamică a traseului calculează ruta cea mai optimă pentru a evita căile repetitive inutile între camere.

Peretele virtual și zona no-go setabilă doar prin aplicație.

Aplicația Mi Home de la Xiaomi, funcționează excelent atât pe Android cât și pe iOS
 
 Cod produs : STYJ02YM
 Dimensiuni: 35 x 35 x 9,45 cm
 Greutate: 3,6 kg
 Fabricat: din plastic ABS, altele
 Programabil: Da
 Opțiunea Virtual Wall: Da
 Suprafețe aplicabile: Covor, faianță ceramică, podea din marmură, podea din lemn, podea laminată, podea din piatră, vinil (PVC)
 Harta de mare precizie: Da
 După reîncărcare, continuă curățarea: Da
 Control vocal: Da
 Zona de curățare recomandată: pentru apartamente medii în jur de 180 m2, inclusiv animale de companie
 Moduri de curățare: Mod de pulverizare / Mod de ștergere / Mod de combinație prin pulverizare și ștergere - cu puterea de aspirare reglabilă și volumul de apă
 Urcarea pragului: de 2 cm
 Modul fără mop: Nu există
 Curățare selectivă: Da
 Suprafețe aplicabile: Covor, faianță ceramică, podea din marmură, podea din lemn, podea laminată, podea din piatră
 Capacitatea rezervorului de praf: 550 ml
 Rezervor de apă: Capacitate 300 ml Rezervor de praf și rezervor de apă de 200 ml Inclus cu rezervor de apă 2 în 1 / Opțional Rezervor de apă de 550 ml (Vândut separat)
 Forța de aspirație: 2100 Pa
 Smart Home Integration: Mi Home, Google Assistant, Amazon Alexa
 Putere: 33W
 Tensiunea este de: 14.4V
 Culoare: albă
 Conținut cutie: MI robot vacuum-Mop Pro (cu perii, pre-montat cu filtru HEPA), rezervor de apă 2 în 1, + 1 perie laterală, 1 mop umed complet, 1 bucată mop umed, 1 bucată cadru pentru mop, doc, cordon de alimentare UE, descriere multilingvă


Atenție!

Aspiratorul Mi Robotic - unitatea de ștergere Mop Pro conține, de asemenea, o pompă de apă, care este necesară pentru a controla cantitatea variabilă de apă. De aceea, vă recomandăm să folosiți apă moale (apă distilată sau apă de călcat) în rezervorul de apă al aspiratorului. Daunele cauzate de scalarea cauzată de apa convențională (tare) de la robinet nu sunt acoperite de garanție!


Se recomandă a se submersa  o dată lunar rezervorul de apă și supapele într-o soluție de decalcare (recomandat pentru aparatele de uz casnic sub formă de pulbere, lichid sau tabletă) și lăsat ulterior să se usuce complet.
Dacă nu utilizați funcția mop pentru o lungă perioadă de timp, curățați recipientul și suportul pentru mop, uscați-l și depozitați mopul cu suportul său separat de aspirator.
În rezervorul de apă se poate adăuga lichid de curățare (versiunea diluată, de exemplu, marca Ajax).
Clătiți recipientul după utilizare pentru a preveni depunerile.
În mașina de spălat închisă max. Lavabil la 40 ° C, recomandat la fiecare 6 luni (sau mai devreme din cauza uzurii).

Pierderea performanței / eficienței datorate accesoriilor aftermarket nu este acoperită de garanție!


Dispozitivul poate fi utilizat în regiunea UE cu aplicația Mi Home cu o interfață de utilizator engleză.

Acest dispozitiv nu are livrat un card de garanție. Garanția îl puteți valida cu factura electronică, introducând numărul Dvs. de comandă.