19%
Aspirator robot Roborock S5 Max - versiunea Global - Alb

Roborock S5 Max este cel mai avansat aspirator robot de la Roborock.

Datorită procesorului său reproiectat, curățarea este mai rapidă și mai precisă și, datorită rezervorului de apă dublat, poate curăța complet locuințele mai mari. Serviciile care pot fi configurate din aplicație au fost de asemenea extinse, acum puteți configura și o „evitare a covoarelor”, precum și curățarea selectivă. Lăsați rezervorul de praf gol, umpleți rezervorul de apă, configurați zonele interzise, programați curățarea și gata...locuința va sclipi într-o oră.

Mai mult

Aspirator robot Roborock S5 Max - versiunea Global - Alb

Producător: Roborock
# 2585

1.799,00 Lei 2.229,99 Lei
Fără TVA: 1.511,76 Lei

  • Informații despre inventar:
    În Stoc

Visul gospodinelor, acum cu rezervor de apă dublat!

Compania Roborock a făcut un pas înainte cu noul produs, îmbunătățind experiența de moping pentru utilizatorii săi, păstrând Roborock S5 Max la fel de puternic și având o aplicație prietenoasă pentru utilizatori. Modelul îndeplinește așteptările pentru cei care locuiesc într-o casă mare, au animale de companie, multe covoare și, de asemenea, unele zone fără covor, deoarece acum este un robot care poate evita covoarele la mopuire. Roborock S5 Max nu este doar unul dintre cei mai buni roboți care fac o treabă excepțională la aspirație dar are performanțe excelente și la mopuit.

Dimensiuni 35,3 x 35 x 9,65 cm
Greutate 3,5 kg
Fabricat din plastic ABS, altele
Da programată
Opțiunea Virtual Wall
Suprafețe aplicabile Covor, faianță ceramică, podea din marmură, podea din lemn, podea laminată, podea din piatră, vinil (PVC)
Harta de mare precizie Da
După încărcare, continuați curățarea Da
Control vocal Da
Zona de curățare recomandată pentru apartamente de 250 m2 sau mai mult
Moduri de curățare Silent, Normal, Turbo, Max, Curățare zonă, Mod covor
Urcarea pragului de 2 cm
Modul fără mop Nu există
Curățare selectivă Da
Suprafețe aplicabile Covor, faianță ceramică, podea din marmură, podea din lemn, podea laminată, podea din piatră
Capacitate recipient de praf 460 ml
Capacitate rezervor de apă 290 ml
Forța de aspirație 2000 Pa
Zgomot de funcționare 60dB
putere 58W
tensiune 14.4V
de culoare albă
Conținutul pachetului S5 Max (pre-montat cu perii, filtru HEPA), doc, cablu de alimentare, 1 bucă de mop, 1 bucată (lavabilă) mop, rezervor de apă, descriere multilingvual.Atenție!

Unitatea de mop S5 Max include și o pompă de apă, care este necesară pentru a controla cantitatea de apă care poate fi schimbată. De aceea, vă recomandăm să folosiți apă moale (apă distilată sau apă de călcat) în rezervorul de apă al aspiratorului. Daunele cauzate de scalarea cauzată de apa convențională (tare) de la robinet nu sunt acoperite de garanție!

Se recomandă să se trateze lunar rezervorul de apă și supapele cu o soluție de decalcare (recomandat pentru aparatele de uz casnic sub formă de pulbere, lichid sau tabletă) și să se usuce complet.
Dacă nu utilizați funcția mop pentru o lungă perioadă de timp, curățați recipientul și suportul pentru mop, uscați-l și depozitați mopul cu suportul scos din aspirator.
În rezervorul de apă se poate adăuga lichidul de curățare (numai versiunea diluată, de exemplu, marca Ajax). Cantitate recomandată max. 1 lingură pentru volumul total, care trebuie mutat cu atenție în recipient, cât mai curând posibil, recipientul este stors pe aspirator.
Clătiți recipientul după utilizare pentru a preveni depunerile.

Pierderea performanței / eficienței datorate accesoriilor aftermarket nu este acoperită de garanție!


Dispozitivul poate fi utilizat în regiunea UE cu aplicația Mi Home cu o interfață de utilizator engleză.

Acest dispozitiv nu va fi livrat cu card de garanție, acesta fiind validată de factura electronică prin furnizarea numărului de comandă.