Aspirator robot Roborock S6 - versiunea Global - Alb

Succesorul a celui mai popular aspirator robot Xiaomi (Roborock S50), S6 este acum mai inteligent și mai silențios ca predecesorul.

Algoritmul actualizat și unitatea avansată de procesare permite o curățare mai rapidă și mai precisă, toate acestea cu funcționare selectivă la nivel de cameră.

Recomandat și pentru cei cu animale de companie în ambianță datorită funcționalităților de aspirare temporizată și a zonei de lucru delimitabilă la o zonă restrânsă dedicată.


 • Putere de aspirare de 2000 Pa 
 • Navigare cu laser LDS (lidar scanner)
 • Control vocal și algoritm SLAM adaptiv pentru planificarea rutelor
 • Curățare selectivă a camerei
 • Recomandat pentru curățarea unei suprafețe de aproximativ 200 m2
 • Recipient de praf de 480 ml
 • Funcție de urcare a pragului de 2 cm (acces ușor la covor sau prag mai gros)
 • Configurare completă prin smartphone sau tabletă utilizând aplicația Mi Home
 • Capacitate a bateriei de 5200mAh pentru o curățare de până la 150 de minute (datorită algoritmului mai inteligent)
Mai mult

Aspirator robot Roborock S6 - versiunea Global - Alb

Producător: Roborock
# 2399

2.579,99 Lei
Fără TVA: 2.168,06 Lei

 • Informații despre inventar:
  Temporar stocul este epuizat

Noul model de aspirator robot Xiaomi este înbunătățit din toate punctele de vedere față de predecesor...o adevărată zână fermecată a curățeniei în ambianța ta.

Pe baza hărții salvate, Roborock S6 recunoaște bucătăria, camera copilului, dormitorul, camera de zi. Senzorul său laser de înaltă precizie se rotește la 300 rpm în timp ce scanează camera. Datele sunt prelucrate de un nou algoritm unic în electronica aspiratorului pentru a produce un plan de precizie de până la 98%. Puternicul procesor quad-core pe 32 de biți - similar cu cele din smartphone-uri - și calculează cel mai rapid traseu pentru fiecare cameră.

Cu noul algoritm, S6 este capabil de curățare programată astfel poate fi setată individual ziua și ora de aspirare pentru fiecare cameră. În acest fel, putem curăța oricând o singură cameră, mai multe camere sau întregul apartament...după preferințele individuale a gospodinei. Curățarea nu a fost niciodată mai ușoară.

În timp ce S6 îți curăță casa, te poți relaxa. Este echipat cu o serie de senzori incluzând accelerometru, contorometru, contor de distanță, senzori cu infraroșu, busolă și altele (14 tipuri de senzori în total) care asigură detectarea la 360 ° a zonei de lucru. Acest lucru îmbunătățește navigarea, previne căderile și blocajele aparatului.

Pentru controlul zonelor de lucru a aspiratorului, poți crea pereți virtuali pentru a limita teritoriul de acționare, fără utilizarea benzilor fizice magnetice care pot interfera cu alte aparate.
Nu trebuie decât să plasezi o limitare virtuală în aplicația de control Mi Home astfel aparatul va ocoli zonele sensibile a apartamentului. Dimensiunea zonei no-go poate fi reglat de la 40 de centimetrii la mărimea maximă de 10 metrii.

Binerînțeles Xiaomi Roborock S6 nu este doar un aspirator, are și funcționalitate de mop. Conectați rezervorul de mopuire și începeți curățarea combinată...S6 va aspira praful și murdăria și apoi va șterge podeaua. Tamponul de mopuire este acum și mai ușor de înlocuit.

Designul minimalist a aparatului S6 oferă un aspect plăcut care asortează perfect cu ambianța modernă a apartamentelor cotidiene.