Fierbător de apa Mi Kettle 1.5l - versiune cu Bluethooth

Un fierbător de apă la care poți controla temperatura pentru diferite tipuri de ceai prin aplicație smartphone. Un produs compatibil Smart Home, încă un pas către viitor!

Mai mult

Fierbător de apa Mi Kettle 1.5l - versiune cu Bluethooth

Producător: Xiaomi
# 1081

219,99 Lei
Fără TVA: 184,87 Lei

  • Informații despre inventar:
    Temporar stocul este epuizat


Sursă rapidă datorită performanței de 1800 W

Control inteligent al temperaturii prin Bluetooth

Formă curată, modernă și albă, materiale de înaltă calitate

Frumusețea exterioară nu este suficientă pentru un dispozitiv funcțional inteligent. Veți aprecia potențialul cazanului inteligent Xiaomi și îl veți folosi în mod satisfăcător în viața de zi cu zi.

Datorită încălzitorului de 1800 W, apa încălzită de jos este încălzită uniform și rapid. Apăsați doar butonul și în câteva minute ceaiul dvs. preferat este gata. Prin modul silențios, sunt necesare 5 minute pentru sursă, aproximativ o treime din performanța maximă fiind suficientă.

Rezervorul de apă și toate părțile în contact direct cu apa sunt, de înaltă calitate (standard GB9684 304) din oțel inoxidabil. Acest material este utilizat pe scară largă în medicină și în industria alimentară. Nu rust, este inodor, ușor de curățat și nu dizolvă nici un material dăunător.

Protecție triplă pentru o utilizare sigură

Conectorul este complet izolat, ștecherul nu poate pătrunde în apă. Capacul exterior este izolat și fierbătorul se oprește automat dacă nu există apă.

Smart Home APP vă permite să setați intervalul de temperatură dorit, în funcție de temperatura fierbătorului sau de încălzirea apei.

Corp izolat cu două straturi, se reușește o izolare a interiorului vasului cu apa fierbinte de quasi 100 ° de exteriorul containerului care este de numai 40 ° C, astfel, nu va provoca arsuri.

Design unic

Blocare confortabilă a capacului

Senzori ultra-precise

Termostat Strix pentru până la 10 ani de funcționare și senzor de temperatură japonez cu o precizie de ± 1%. Temperatura poate fi, de asemenea, controlată de Smart Home Smartphone.Tip: Kettle

Greutate: 1240g
Capacitate: 1,5L
Frecvență nominală: 50 Hz
Tensiune nominală: 220V
Putere nominală: 1800W
Conexiune: fără fir Bluetooth 4.0 BLE
Standarde: GB4706.1 GB4706.19 Q / YM 008-2016