Filtru pentru Air Purifier 2 - Filtru HEPA Antibacterial - Mov

Mijia filtru antibacterian HEPA pentru purificatoare de aer. Utilizați un filtru original pentru a permite purificatorului de aer Mijia să funcționeze perfect.

Mai mult

Filtru pentru Air Purifier 2 - Filtru HEPA Antibacterial - Mov

Producător: Xiaomi
# 1083

179,99 Lei
Fără TVA: 151,25 Lei

  • Informații despre inventar:
    În Stoc

Filtru rezervă pentru purificator de aer Xiaomi MIJIA

Filtru HEPA ultra-filtrat H11, capabil să filtreze până la 99% particule fine PM0.25.

Purificatorul de aer MI funcționează cu un filtru Toray PP ultra-dens și un filtru PET HEPA pentru a filtra polenul și alte particule care se pot respira, sub PM2,5 μm. Prin urmare, este posibil ca dispozitivul să poată filtra 99% din particulele PM0.3 și 99% din particulele PM2.5 din aerul din cameră.

Filtrare completă de 360 ​​de grade, curățare eficientă în 4 straturi.

Filtru și curățare efectivă pe 4 straturi (prefiltru, filtru mic, filtru HEPA și cărbune activ de înaltă calitate). Forma cilindrică permite particulelor fine să filtreze 360 ​​de grade de praf și alte substanțe nocive.


Prefiltru

Este fabricat din material extrem de puternic, dar flexibil, care poate rezista la grăsimi, acizi, baze și majoritatea solvenților. Forma cilindrică promovează filtrarea primară "pre" a prafului, părului și a altor particule plutitoare mai mari.
 
HEPA

Eficient și cu particule de dimensiuni mari, totodată filtrul HEPA este adesea folosit în spitale și laboratoare pentru a filtra particule de dimensiuni foarte mici. Purificatorul de aer MI folosind filtru foarte dens Toray PP, are posibilitatea de a filtra suspensie de PM2.5, polenul microni PM 0,3 și alte particule respirabile, astfel încât poate reduce dramatic nivelul de praf în camera care urmează să fie curățat.

Carbune activă de calitate

Carbonul activ neutralizează gazele nocive pe care HEPA nu le poate filtra. Pulberea activă de purificare a aerului pe bază de cocos MI este una dintre cele mai eficiente din categoria sa. Atunci când se combină cu o formulare anti-formaldehidă poate lega eficient substanțe chimice astfel cum ar fi formaldehida, benzină sau amoniac, dar în diferite mirosuri sau fum de filtrare nici o problemă pentru el.

Monitorizarea uzurii în timp real

Din când în când în funcție de volumul de utilizare, fiecare filtru pierde eficiența și are nevoie de înlocuire imediată. Filtrele care nu sunt programate nu sunt capabile să filtreze aerul, să neutralizeze substanțele dăunătoare și să contracareze contaminarea aerului din casa ta. Curățarea filtrelor vechi cu apă nu garantează că își vor redobândi eficiența de utilizare. Vă recomandăm să înlocuiți filtrul la fiecare șase luni sau mai des, în funcție de intensitatea utilizării. Utilizați MI Home pentru a monitoriza starea filtrului.