Mi Smart Home Kit

Set complex de dispozitive inteligente ambientale care nu pot lipsi dîntr-o casă dotată cu technologie avansată.

Controlul automatizat a mai multor aspecte de confort a căminului personal, acum monitorizabil de la distanță prin smartphone...un adevărat sci-fi cotidian.
 

Mai mult

Mi Smart Home Kit

Producător: Xiaomi
# 1026

329,99 Lei
Fără TVA: 277,30 Lei

 • Informații despre inventar:
  Temporar stocul este epuizat

Pachetul de bază include:
 

 • Gateway inteligent, adică unitatea centrală (conectată la Wi-Fi sau ZigBee cu alte dispozitive inteligente și senzori în sistem). Unitatea centrală are un difuzor și o iluminare reglabilă a luminozității și culorilor LED (similară cu Yeelight).

 •  Senzor de mișcare fără fir (aproximativ 2 ani de funcționare cu baterie). Montabil cu ușurință!

 •  Buton wireless cu protocolul ZigBee. Poate fi folosit ca un comutator (de exemplu, pornirea luminilor, pornirea aparatului de cafea, pornirea funcției de trezire etc.)

 •  Senzor de deschidere a ușilor sau ferestrelor, cu principiu magnetic, de asemenea folosibil cu protocolul Zigbee wireless.

   

  Atenție!!! Nu are montat socket Eu - este necesar utilizarea unui convertor.

Acest pachet este o versiune a Gateway-ului care poate fi atașată doar serverului chinez și nu va fi vizibilă pe un server european, deci nu va funcționa în acel mediu.
Toate dispozitivele sunt afișate pe serverul chinez, astfel încât modelele concepute special pentru Europa nu vor putea fi conectate (de exemplu, marcajul CE roborock s50 / 55), care în prezent este limitat la câteva produse.
În cazul produselor de pe serverul chinez, vom putea configura automatizări în limba engleză, să scriem texte, date în limba engleză etc., dar în unele cazuri (de exemplu senzor de umidificare plante) găsim caractere chinezești, dar at fiind simplitatea setărilor, ele pot fi ușor soluționate.
Pentru întrebări frecvente despre fiecare produs, veți găsi setările, funcționarea și utilizarea descrisă în limba engleză.