Smartphone Pocophone F1 - 6+128GB - Neagră

Un produs de excepție pentru oameni de elită!

  • Qualcomm Snapdragon 845 AIE procesor
  • Adreno 630 GPU
  • RAM de 6 GB (LPDDR4X)
  • Cameră dublă AI (12 + 5MP)
  • Recunoaștere facială prin infraroșu
  • Baterie de mare capacitate de 4000 mAh
  • Suport de încărcare rapidă QC3.0

Garanție de 24 luni.
Mai mult

Smartphone Pocophone F1 - 6+128GB - Neagră

Producător: Pocophone
# 2154

1.419,99 Lei
Fără TVA: 1.193,27 Lei

  • Informații despre inventar:
    Temporar stocul este epuizat

Pocofonul este numele de brand folosit de Xiaomi în India, fiind creat în vara anului 2018 în speranța unei expansiuni indiene mai eficiente.
 
Poco F1 reprezinta fără echivoc un model de elită, fiind echipat cu  Snapdragon SoC 845, Adreno 630 GPU și RAM de 6/8 GB, reprezentând cea mai buna oferta de pe piață în septembrie 2018.
 
Publicul țintă pentru POCO F1 este generația tinerilor, la ei experiența de joc fără compromisuri fiind mai importantă decât capacitățile camerei. De aceea, producătorul a decis aplicarea unui sistem de răcire cu lichid (LiquidCool), reducând astfel căldura procesorului cât și pierderea de performanță. Deci, Poco F1 este perfect potrivit pentru cele mai recente jocuri, în timp ce capacitatea bateriei de 4000 mAh asigură o funcționare până la o zi și jumătate.
 
Datorită capacității de încărcare rapidă a telefonului QC3.0, acesta poate fi încărcat în termen de o oră și jumătate.
 
Totodată vine echipat cu două funcții utile: una este extensia microSD, care poate conține până la 256 GB de spațiu de stocare prin card microSD
celălalt este conectorul jack de 3,5 mm, deci nu trebuie să folosim cu convertoare căștile existente.

Camera dublă din spate (12 + 5MP) a primit suport AI. Unitatea completă de camere este dotată cu un senzor și lentilele de la Mi 8 SE. Camera selfie este de 20MP, calitatea de selfie este aproape la fel ca la Mi 8.

MIUI-ul aplicat este conceput special pentru POCOPHONE pentru a face mai rapidă și mai ușoară. Cu motorul turbo, POCOPHONE F1 oferă o sensibilitate crescută la rulare și o lansare accelerată a aplicațiilor. POCOPHONE Launcher este o nouă funcție "de gestionare a grupului de aplicații", care clasifică inteligent aplicațiile, ușurând căutarea.

Partea din spate a blindajului POCOPHONE F1 este fabricată din fibră aramidă DuPont ™ Kevlar®. Materialul extrem de dur, rezistent la căldură este utilizat pe scară largă în industria aeronautică și militară. Textura sa sofisticată este plăcută și se deosebește de produsele medii oferând un aspect elegant.