Smartphone Redmi 9T 4GB+64GB Sunrise Orange

Model: Xiaomi Redmi Note 9T 5G 64GB 4GB RAM

Dual Performanta este cuvantul de ordine atunci cand vorbim despre Xiaomi Redmi Note 9T.

Xiaomi Redmi Note 9T vine cu procesor MediaTek Dimensity 800U 5G Octa-Core cu arhitectura pe 7nm si procesor grafic Mali-G57, iar cele doua impreuna cu memoria RAM fac un combo ideal pentru jocuri, aplicatii solicitante si vizualizare impecabila a continutului multimedia. De aceasta este responsabil si ecranul FHD+ DotDisplay de 6.53, protejat cu sticla Corning Gorilla Glass.

Acesta este primul model din serie cu conectivitate 5G, care este posibil cu antenele 4x4 MIMO, care sunt poziționate pentru rezultate optime. Este posibil să utilizați 5G prin intermediul a două cartele SIM. În centrul dispozitivului găsim chipset-ul Dimensity 800U în combinație cu 4 GB RAM și 64 GB UFS 2.1 / 128 GB UFS 2.2 memorie de fișiere.

Bateria are o capacitate de 5000 mAh și acceptă tehnologia de încărcare la o putere de până la 18W. Potrivit companiei, bateria va menține performanțe optime în acest sens timp de trei ani. Camera principală este triplă și include un senzor de 48MP, o cameră macro de 2MP și 2MP pentru efecte bokeh.

Alți parametri includ o mufă pentru căști, NFC, două difuzoare (de asemenea, o noutate pentru serie), butonul încorporat pentru a porni cititorul de amprente, transmițătorul IR și radioul FM. Telefonul va fi disponibil în negru și violet, iar designul său include un spate curbat cu acoperire anti-amprentă. Rezistența la pulverizarea apei este, de asemenea, disponibilă. În ceea ce privește software-ul, este utilizat Android 10 cu MIUI 12.

Mai mult

Smartphone Redmi 9T 4GB+64GB Sunrise Orange

Producător: Xiaomi
# 2975

909,99 Lei
Fără TVA: 764,70 Lei

  • Informații despre inventar:
    Temporar stocul este epuizat