Smartphone Mi 9T - 6+128GB - Roșu

Smartphone-ul full-display a familiei Mi 9 chiar fără notch de tip picătură astfel cu afișaj vizibil în totalitate. Mi 9T (Redmi K20) vine cu dimensiunile fizice a  Mi 9 și cu hardware-ul  înbunătățit a Mi 9 SE fiind totodată primul telefon cu cameră pop-up de la Xiaomi. Avem la bord funcționalități ca NFC, încărcător USB tip C, camera triplă și un acumulator forte de 4000 mAh.

 • Qualcomm Snapdragon 730 (tehnologie de producție de 8 inch, 8-nm)

 • Afișaj 6.39 " Samsung AMOLED FHD (cu protecție Gorilla Glass 5)    

 • Senzor optic de amprentă digitală  7 Gen.  

 • RAM 6 GB LPDDR4x

 • ROM 128 GB (UFS 2.1)    

 • NFC multifuncțional   

 • Cameră triplă cu senzor Sony 48MP    

 • Baterie de 4000mAh cu suport de încărcare rapidă de 18W      

 • Mufă de 3,5 mm (cu suport audio Hi-Res)


     Versiune Global (cu suport B20)
     Garanție de 24 de luni


Mai mult

Smartphone Mi 9T - 6+128GB - Roșu

Producător: Xiaomi
# 2433

1.549,99 Lei
Fără TVA: 1.302,51 Lei

 • Informații despre inventar:
  Temporar stocul este epuizat

Mi 9T utilizează noul procesor Qualcomm Snapdragon 730. Randamentul CPU-ului a crescut cu 35%, în timp ce tehnologia de producție de 8nm are un consum redus de energie cu 10%. Seria Snapdragon 700 utilizează pentru prima dată acceleratorul hardware AI, iar eficiența procesării AI este de 2,6 ori mai mare decât soluțiile anterioare. Indiferent dacă fotografiați sau jucați, răspunsul rapid este asigurat .
 
În plus față de capabilitățile hardware, experiența jocurilor pe e-Sports este de asemenea susținută de o soluție software dublă. Optimizarea lui Mi Turbo reduce în mod efectiv timpul de reacție, asigurând ani de experiență de joc bun.
Modul nou de generare a jocului Game Turbo îmbunătățește foarte mult sensibilitatea click-urilor, oferă o manevrare convenabilă și îmbunătățește performanțele afișajului.
 
Bateria de 4000mAh, oferă o disponibilitate de 2 zile pentru utilizarea de zi cu zi și poate fi reîncărcat rapid datorită încărcării rapide de 18W.


Cameră foto 48 MP, telefotografie 8MP, unitate triplă cu unghi larg de 13MP perfect pentru toate condițiile, fotografii de zi și de noapte
Aparat de fotografiat auto de 20 megapixeli cu unghi larg pentru a surprinde cele mai bune momente.

Cameră selfie retractabilă în carcasă, care datorită capacității panoramice a aparatului, poate capta nu numai pe noi înșine, ci un întreg grup de prieteni.

Display AMOLED de 6,39 inch. De fiecare dată când îl folosiți, experiența vizuală este uimitoare. În lumina zilei, luminozitatea afișajului crește, în modul "Însorit" este cu 39% mai vizibilă decât în ​​modul normal.

 

Scaner de amprentă integrat. Tehnologia scanerului de amprente este de a șaptea generație, cu cel mai recent modul optic cu o suprafață sensibilă la lumină de 100%. Algoritmul software-ului a evoluat foarte mult, rezoluția este mai rapidă, mai inteligentă și mai sigură.

 

Calitate audio HiFi Qualcomm WCD9375 cu chip audio independent.Mufe de 3,5 mm pentru căști. Difuzor super liniar cu amplitudine de 0,4 mm 1217-Xmax. Smart PA 10V Boost cu putere de ieșire crescută.

 

 

Versiunea Mi 9T Global suportă frecvența LTE de 800 MHz 4G LTE. Este vândut cu un sistem MIUI și cu un cap de încărcător din UE.