Smartphone Redmi 7 - versiunea Global - 3+64GB - Roșu

Membrul cel mai ieftin al seriei Redmi 7. Xiaomi a revenit la procesoarele Qualcomm Snapdragon, Redmi 7 este acum disponibil cu SD 632 SoC.
Datorită modelului MIUI bine optimizat, Redmi 7 este caracterizat printr-o funcționare ușoară cu performanțe decente. • Procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 632

 • Display HD 6.26 " IPS 

 • Ram 3 GB LPDDR3   

 • Memorie internă 64 GB eMMC 5.1    

 • Două sloturi nano SIM  și un soclu microSD     

 • Baterie de 4000mAh cu 2 zile de funcționare    

 • Capac spate curbat-rotunjit, cu acoperire nano, hidrofugă    

 • Camera dublă 12 + 2 MP cu AI     

 • Cameră selfie de 8 MP

Mai mult

Smartphone Redmi 7 - versiunea Global - 3+64GB - Roșu

Producător: Xiaomi
# 2377

609,99 Lei
Fără TVA: 512,60 Lei

 • Informații despre inventar:
  Temporar stocul este epuizatQualcomm® Snapdragon ™ Redman 7 632 montat cu Kryo 250, arhitectura CPU octa-core, care oferă performanțe mai bune cu 40% față de predecesor.

Procesorul Snapdragon ™ 632 oferă o folosire mai eficientă a resurselor de energie, optim pentru o utilizare mai îndelungată. Performanță înaltă, consum redus de energie.


GPU Qualcomm® Adreno ™ 506 oferă performanța pe măsură, Redmi 7 fiind gata să vă satisfacă nevoile în categoria sa de preț, indiferent de modul în care o utilizați.

 

Display de 6.26 " HD cu protecție Corning® Gorilla® Glass 5, deci nu este necesar, în condiții normale de utilizare, de un protector suplimentar pentru ecran.

Ecran cu notch tip picătură cu raport de aspect 19:9, raport body/display de 86.83%.Faceți fotografii minunate cu camera de 12MP din spate, cu pixeli de dimensiuni mari (1,25μm). Puteți utiliza cu ușurință modul portret înfrumușitor sau modul de iluminare studio bazat pe AI.

Redmi 7 utilizează o cameră primară de 12MP și o cameră secundară de 2MP.

Recunoașterea scenei cu asistență AI.
Recunoaștere inteligentă a 27 de scene tipice, pentru optimizarea fotografiilor în timp real.


Redmi 7 are structură de carduri 2 + 1: 2 sloturi nano SIM cu funcționare concomitentă și 1 slot microSD dedicat.
Puteți adăuga card de memorie microSD mărind memoria internă până la 512 GB.

Redmi 7 are acoperire rezistentă la apă de tip nano care asigură o protecție suplimentară împotriva elementelor. Aparatul are un strat uniform de hidrofugare pe display și pe panoul din spate, care protejează telefonul împotriva stropirii cu apă, ulei sau alte fluide posibil nocive aparatului.

 

Redmi 7 are o baterie de înaltă performanță de 4000mAh care oferă o funcționare medie de până la 2 zile datorită optimizării consumului de energie.